Duurzame dakoplossingen: verantwoord bouwen voor morgen

DNN Groep levert niet alleen hoogwaardige en duurzame daken, maar wil ook bredere impact te maken op het gebied van milieu, energie-efficiëntie en bewustwording in onze regio en daarbuiten. Zo bouwen ze aan een betere en duurzamere toekomst.

Wat maakt DNN tot impactondernemer?

DNN Groep omarmt duurzame dakoplossingen en circulair bouwen. Hun focus op milieubewustzijn, energie-efficiëntie, lokale samenwerking, bewustwording, educatie en innovatie draagt bij aan een duurzamere toekomst op meerdere niveaus.

Hoe zie je dat concreet terug?

DNN Groep gebruikt duurzame en recyclebare materialen voor daken, minimaliseert de ecologische voetafdruk en vermindert CO2-uitstoot door energie-efficiënte isolatie. Lokale samenwerkingen met bouwbedrijven en vastgoedbeheerders versterken zowel duurzaam bouwen als de lokale economie. Ze vergroten bewustwording en delen kennis door educatieve initiatieven.

Samen impact maken met DNN

Samenwerking met DNN kan variëren van het implementeren van duurzame dakoplossingen in bouwprojecten tot het deelnemen aan educatieve workshops. Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen contact opnemen met DNN om te kijken hoe ze samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Martijn Kerkdijk, directeur DNN Groep, martijn@dnn.nl.

Martijn Kerkdijk vertelt over DNN Groep
DNN Groep is een familiebedrijf en een aanjager van de circulaire economie in de dakenbranche. Martijn geeft een mooie opsomming van wat dat allemaal concreet betekent.