Empowerment en kansen voor mensen met een migratie-achtergrond

Met een holistische benadering maakt Kollectief waardevolle impact in de regio en bieden ze mensen nieuwe kansen en perspectieven.

Maartje van Wagensveld, oprichter Kollectief.

Wat maakt Kollectief tot impactondernemer?

Mensen met een migratie-achtergrond krijgen bij Kollectief nieuwe vaardigheden en kansen aangereikt. De bedrijfsonderdelen vormen een creatief en laagdrempelig platform voor persoonlijke en professionele groei, met de nadruk op duurzaamheid en zelfredzaamheid.

Hoe zie je dat concreet terug?

Kollectief biedt mensen met een migratie-achtergrond ontwikkeltrajecten waarin zij de kans krijgen om (werknemers)vaardigheden te ontwikkelen, coaching te ontvangen en deel te nemen aan allerlei workshops en taallessen. Door circulaire producten te produceren en te verkopen, dragen de deelnemers bij aan duurzaamheid. De netwerkbijeenkomsten van Kollectief verbinden hen met bedrijven en organisaties uit de regio.

Samen impact maken met Kollectief

Samenwerken met Kollectief kan op verschillende manieren. Bedrijven kunnen deelnemen aan netwerkbijeenkomsten om potentiële toekomstige werknemers te ontmoeten. Ze kunnen workshops aanbieden, bijvoorbeeld over sollicitatietraining, om de professionele vaardigheden van de deelneemsters te versterken. Financiële ondersteuning kan ook bijdragen aan de groei van de onderneming en de impact ervan vergroten. Daarnaast kunnen bedrijven hun relatiegeschenken, kerstpakketten of kantooraccessoires door Kollectief laten maken op sociale en duurzame wijze.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Maartje van Wagensveld, oprichter van Kollectief via info@kollectief.nl.

Maartje van Wagensveld vertelt over Kollectief
Het atelier, de winkel en de trainingen bieden veel kansen voor de deelnemers. Daarbij kijken ze vooral naar de persoonlijke behoeften. Financiën, persoonlijke ontwikkeling en omgaan met stress zijn goede voorbeeldingen van de trainingen daarvan.