People, planet, profit staan voorop bij Sommer Schilderwerken

Sommer is al ruim 75 jaar actief in vastgoedonderhoud aan (monumentale) panden, appartementen, gebouwen, kantoren en fabrieken in heel Noord Nederland. Sommer Schilderwerken behoudt graag wat anderen met zoveel zorg hebben opgebouwd.

Wat maakt Sommer Schilderwerken tot impactondernemer?

Sommer Schilderwerken heeft een duidelijke focus op veiligheid, welzijn en gezondheid van hun medewerkers en partners. Bovendien werken ze met duurzame materialen en volgen ze milieuvoorschriften, terwijl ze ook kwaliteits- en veiligheidsnormen hoog houden.

Hoe zie je dat concreet terug?

Sommer Schilderwerken investeert in PAGO-keuringen en preventieve maatregelen om de gezondheid van de medewerkers te waarborgen. Ze werken enkel met duurzame en recyclebare verfstoffen en volgen strikte milieuvoorschriften. Afvalstromen worden zo klein mogelijk gehouden.

Samen impact maken met Sommer Schilderwerken

Alleen ga je soms sneller, maar samen kom je veel verder. Sommer Schilderwerken zoekt altijd de samenwerking om elkaar te helpen, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen waar nodig. Sommer verbindt zich graag aan gelijk denkende ondernemers. Continuïteit in werk is belangrijk voor Sommer om door te kunnen ontwikkelen. Daarmee blijft de betrouwbaarheid voor de inzet van goede vakmensen voor de juiste klus gegarandeerd voor de toekomst.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Jeroen Hengeveld, operationeel directeur, Vasco da Gamastraat 30, 7825 VJ Emmen, www.sommerschilderwerken.nl.

Jeroen Hengeveld vertelt meer over Sommer Schilderwerken
People, planet, profit zijn de uitgangspunten voor Sommer Schilderwerken. “Mijn drijfveer is de werkvreugde van de medewerkers, de impact op het klimaat en het welzijn van de schilder.” Met een deels elektrisch wagenpark en het gebruik van steeds milieuvriendelijker verf maakt Sommer het verschil.