Empowerment en kansen voor vrouwen met een migratieachtergrond

Met een holistische benadering van empowerment, onderwijs en persoonlijke groei maakt Atelier Artisana een waardevolle impact in de regio en biedt het vrouwen nieuwe kansen en perspectieven.

Maartje van Wagensveld, oprichtster Atelier Artisana

Wat maakt Atelier Artisana tot impactondernemer?

Atelier Artisana is een impactondernemer door vrouwen met een migratieachtergrond empowerment, vaardigheden en kansen te bieden. Het atelier fungeert als een creatieve ruimte en een platform voor persoonlijke en professionele groei, met de nadruk op duurzaamheid en zelfredzaamheid.

Hoe zie je dat concreet terug?

Atelier Artisana biedt vrouwen met een migratieachtergrond de kans om vaardigheden te ontwikkelen, loopbaancoaching te ontvangen en deel te nemen aan workshops. Door duurzame modeaccessoires te produceren, dragen de deelneemsters bij aan duurzaamheid. Netwerkbijeenkomsten verbinden hen met bedrijven en organisaties uit de regio.

Samen impact maken met Artisana

Samenwerken met Atelier Artisana kan op verschillende manieren. Bedrijven kunnen deelnemen aan netwerkbijeenkomsten om potentiële toekomstige werknemers te ontmoeten. Ze kunnen workshops aanbieden, bijvoorbeeld over sollicitatietraining, om de professionele vaardigheden van de deelneemsters te versterken. Financiële ondersteuning kan ook bijdragen aan de groei van het atelier en de impact ervan vergroten.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Maartje van Wagensveld, functie, contactgegevens.