Impact op gezonde leefstijl door écht voedzame voeding

Bij TastyBasics maken ze alle producten op basis van onbewerkte ingrediënten. Hele noten, zaden, pitten, peulvruchten, groenten en fruit vormen de basis. Ze voegen er niets aan toe en halen er niks uit.

Wat maakt Tasty Basics tot impactondernemer?

Nederlanders worden steeds ouder met meer ongezonde levensjaren. Eén van de oorzaken van minder gezonde levensjaren is een ongezond eetpatroon met te veel ultrabewerkte voeding. TastyBasics heeft als missie meer gezonde levensjaren te realiseren door onbewerkte voeding de meeste logische keuze voor iedereen te maken.

Hoe zie je dat concreet terug?

TastyBasics ontwikkelt en verkoopt voedingsproducten met hele noten, zaden, pitten, peulvruchten, fruit en zonder toegevoegde suikers. Gezonde, voedzame en smakelijke opties voor iedereen die bewust met voeding wil omgaan. Het assortiment bestaat uit diverse muesli ‘s, crackers, brood en repen.

Samen impact maken met Tasty Basics

Door gezonde producten van TastyBasics aan te bieden aan je medewerkers of klanten.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met consumentenservice, 085 066 61 34, info@tastybasics.nl.

Arnold Bos vertelt meer over Tasty Basics
“We willen voeding maken die daadwerkelijk voedzaam is. Dat doen wij door producten te maken op basis van noten, zaden, groenten en fruit. Dat klinkt niet bijzonder, maar in de praktijk blijkt dit duidelijk niet de standaard in de voedselindustrie.”