Expertise en totaaloplossingen voor de energietransitie

Vriend BV staat voor duurzaam installeren. Ze leveren totaaloplossingen voor de utiliteitsbouw, zorg & onderwijs en retail.

Waterstof Educatiecentrum.

Wat maakt Vriend tot impactondernemer?
Vriend BV staat voor duurzaam installeren. Ze leveren totaaloplossingen voor de utiliteitsbouw, zorg & onderwijs en retail. De installaties van Vriend op het gebied van werktuigbouwkunde, PV-installaties, elektrotechniek, inbraak en brandveiligheid en duurzame energie kenmerken zich door hoge kwaliteit en goede service.

Hoe zie je dat concreet terug?

Vriend biedt advies, installatie en onderhoud voor duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s. Als totaalinstallateurs van werktuigbouwkundige, elektrotechnische en beveiligingsinstallaties bieden ze een breed scala aan maatwerkoplossingen die aansluiten bij de behoeften van klanten.

Samen impact maken met Vriend?

Samenwerken met Vriend biedt bedrijven de mogelijkheid om over te stappen op duurzaam energieverbruik, voor positieve milieu-impact en kostenbesparing. Bedrijven kunnen bijdragen aan duurzaamheid en groene energie door Vriend in te schakelen voor installaties en advies, wat zowel het milieu als hun eigen organisatie ten goede komt.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Tom van Engelen, directeur Vriend BV, T.vanEngelen@vriendbv.nl.

Tom van Engelen vertelt meer over Vriend BV
“Wat laat je na, in het hiernamaals.” Tom van Engelen vertelt over wat hem drijft en hoe je dat terugziet in zijn bedrijf Vriend BV.