Een duurzame meerwaarde leveren aan de leefomgeving

Avitec is er voor het ontwerpen, aanleggen, beheren en onderhouden van onze gezamenlijke leefomgeving, met oog voor de optimale balans van mens, dier en natuur.

Wat maakt Avitec tot impactondernemer?

Avitec realiseert mooie projecten in de infrastructurele sector, de groensector en in de bouw. Binnen de eigen Academy leiden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op voor diverse functies. Ook blijft Avitec haar materieelpark verduurzamen door elektrificeren en waterstof.

Hoe zie je dat concreet terug?

Inmiddels biedt de Avitec Groep een werkplek aan meer dan vijftig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook wordt er op het terrein van Avitec een waterstofproductielocatie gerealiseerd.

Samen impact maken met Avitec

Door samen de handen ineen te slaan op infrastructurele projecten, binnen de groensector en de bouw; daar liggen de kansen.

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Avitec, 0599 212 170 of info@avitec.nl.

Albert Kamps vertelt over Avitec

Albert Kamps is hoofd Opleidingen. Hij vertelt over de inspanningen van Avitec om volledig emissievrij te werken. “Het is voor ons een nieuwe manier van werken. Je moet de mensen op de werkvloer daar ook in meekrijgen en ik kan wel zeggen, met trots, dat dat is gelukt.”