Business Support

Misschien doe je het al jaren, misschien wil je starten, maar weet je niet hoe. Misschien zoek je een impactondernemer om mee samen te werken of producten van te kopen. Wij staan voor je klaar om samen met jou je impact te vergroten en je ambities sneller waar te maken. Zo geven we met elkaar een stevige impuls aan brede welvaart in onze regio.

Ik Ben Drents Ondernemer

Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO) staat klaar om jou, de ondernemer, te ondersteunen in het vergroeningsproces. Met een breed scala aan handige tools en deskundige adviseurs helpen ze je om concrete stappen te zetten richting duurzaam ondernemen

Meer informatie

Impact Noord

Impact Noord biedt ondernemers de mogelijkheid deel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemde impactondernemers. Je krijgt de kans om ervaringen te delen, kennis uit te wisselen en samen te werken aan maatschappelijke missies. 

Meer informatie

Greendrinks

Greendrinks organiseert inspirerende bijeenkomsten op locatie, bij koplopers die presenteren hoe zij met hun organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierna is gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje of een drankje.

Meer informatie