Samen op weg naar een gezonder en betekenisvol leven in de regio

De LeefstijlStraat is een expertisecentrum waar professionals op het gebied van gezondheid hun krachten samenbundelen. Vanuit de LeefstijlStraat wordt begeleiding geboden naar een gezonder leven.

Wat maakt De LeefstijlStraat tot impactondernemer?

De LeefstijlStraat omarmt een holistische kijk op gezondheid, geïnspireerd door het model van Positieve Gezondheid. Het is bedoeld als bijdrage in de verandering van ons zorgsysteem, waarin aandacht voor je eigen gezondheid in de toekomst steeds vaker normaal is. Naast fysieke gezondheid wordt ook ingezet op maatschappelijke deelname, zingeving en bijvoorbeeld welzijn.

Hoe zie je dat concreet terug?

In de LeefstijlStraat bundelen diverse professionals, zoals leefstijlcoaches en diëtisten, maar ook de GGZ en bijvoorbeeld yoga hun krachten om op maat gemaakte begeleiding te bieden voor een gezonder leven. Ze streven naar inclusieve zorg en richten zich ook op kwetsbare doelgroepen die vaak over het hoofd worden gezien.

Samen impact maken met De LeefstijlStraat

De LeefstijlStraat is continu op zoek naar partijen of professionals die hierin samen willen optrekken. Ben jij zo’n professional, neem dan gerust contact op!

Contact

Voor meer informatie of vragen over samenwerking kun je contact opnemen met Nick Cramer, Vestigingsmanager, nick@deleefstijlstraat.nl.