Inkoopworkshop SROI, meld je nu aan

Op donderdag 2 november is er een MKB Inkoopworkshop in het Bruggebouw van de gemeente Emmen. Het thema is ‘Help, ik heb een Social Return-verplichting!’. Tijdens een informatieve en praktische workshop krijgen deelnemers antwoorden op de vraag hoe SROI in de praktijk werkt.

De overheid wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden. Dat betekent dat leveranciers bij overheidsopdrachten moeten voldoen aan een SROI-verplichting. Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt en zoek je idee├źn over hoe je zelf invulling kunt geven aan SROI? Sluit dan aan bij de MKB-inkoopworkshop op donderdag 2 november in het Bruggebouw van de gemeente Emmen. Tijdens deze workshop delen de Arbeidsmarktregio Drenthe en Menso inzichten over de werkwijze en hoe je SROI zelf kunt toepassen.

Programma
Wethouder Raymond Wanders van de Gemeente Emmen opent de bijeenkomst. Daarna wordt aan de hand van concrete praktijksituaties uit de regio besproken wat de mogelijkheden zijn om met SROI aan de slag te gaan. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en te netwerken. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Info en aanmelden
Donderdag 2 november 2023
14:30 tot 17:00 uur
Bruggebouw gemeente Emmen
Aanmelden kan via economie@emmen.nl, deelname is gratis.

Terug naar overzicht